Onstuimige slotfase 1e helft ontaardt in ouderwets opstootje: assistent Pusic aan de stok met Olayinka
i

GettyImages

Onstuimige slotfase 1e helft ontaardt in ouderwets opstootje: assistent Pusic aan de stok met Olayinka

Rick Kraaijeveld • 21:57, 07-04-2022 / Laatste Update: 23:53, 07-01-2024

De gemoederen liepen hoog op na het rustsignaal van de scheidsrechter bij Feyenoord - Slavia Praag. Na wat discutabele momenten aan het einde van de 1e helft, die vooral voor Feyenoord nadelig waren, liepen de gemoederen hoog op. In de rust ging assistent-trainer Pusic verhaal halen bij doelpuntenmaker Peter Olayinka, hij moest dit bekopen met rood. Olayinka kreeg geel, net als Feyenoord-keeper Ofir Marciano.

Het gemis van de VAR in de Conference League wordt maar weer eens duidelijk bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Slavia Praag. Bij de goal van Slavia Praag stond Sor dermate buitenspel dat hij een verdedigende actie van Trauner in de weg stond, toch keurde de scheids de goal goed.

Later werd er geappelleerd voor 2 penalty's door Feyenoord, waarna niet veel later het rustsignaal klonk. Na dat rustsignaal werd het er niet rustiger op, wat heet, het escaleerde zelfs.

Marino Pusic kreeg het aan de stok met Peter Olayinka en kreeg rood daarvoor. Het stoeltje tussen Arne Slot en John de Wolf blijft de 2e helft leeg.