Oud-goalie Genua geeft ontslagen trainer een keiharde trap na: 'Jij bent de slechtste en meest valse manager'
i

Pro Shots

Oud-goalie Genua geeft ontslagen trainer een keiharde trap na: 'Jij bent de slechtste en meest valse manager'

Joris Kaper • 17:57, 08-12-2022 / Laatste Update: 00:32, 12-12-2023

Doelman Federico Marchetti heeft op Instagram flink uitgehaald naar zijn oude trainer Alexander Blessin. Marchetti was vorig seizoen reserve-goalie bij Genua, waar Blessin toen coach was. Dinsdag werd hij door die club aan de kant gezet.

"Jij bent de slechtste, meest valse en pretentieuze manager die ik in mijn lange carrière gehad heb", aldus Marchetti, die afgelopen zomer vertrok bij Genua. "Je hebt vanaf de 1e dag de draak gestoken met iedereen bij de club."

"Je liet bovendien een club, die zichzelf had kunnen redden, degraderen door je vreemde voetbalideeën. Nu je eindelijk ontslagen bent, kan je werken aan je menselijkheid. Neem een voorbeeld aan Davide Nicola, die wél weet hoe je resultaten kan boeken met een team."

Keiharde trap na

Dat is dus een keiharde trap na van Marchetti, die sinds afgelopen zomer zonder club zit. Blessin mocht dinsdag bij de Italiaanse Serie B-club zijn spullen pakken nadat de laatste 5 wedstrijden niet werden gewonnen. De reactie van Marchetti, die hij postte op de Insta van zijn oude trainer, is inmiddels verwijderd. Maar gelukkig onthoudt het internet alles!