Peter Bosz ziet PSV 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen verliezen van Sint Truiden

Rick Kraaijeveld • 18:57, 08-07-2023 / Laatste Update: 07:53, 12-12-2023

PSV heeft de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen 2023-2024 verloren van het Belgische Sint Truiden. Met erg veel jeugd in de ploeg verloor het in de laatste minuten met 1-2. In de basis stonden wel Joël Drommel, Jordan Teze, Guus Til, Anwar El Ghazi en Olivier Boscagli.

Peter Bosz heeft een valse start beleefd met PSV; de 1e wedstrijd van het seizoen werd verloren. De tegenstander was Sint Truiden uit België. De grote namen bij PSV ontbraken vooral nog, maar nieuwe aanwinst Ricardo Pepi was er wel om te kijken naar zijn nieuwe club.

Hij zag in de 1e helft dat Sint Truiden een pingel kreeg en dat Drommel deze tegenhield. De rebound kon hij alleen niet pareren, waardoor PSV met een achterstand de rust in ging. Na de rust maakte El Ghazi gelijk voor PSV. Vlak voor tijd scoorde Sint Truiden nog, waardoor de 1e wedstrijd van het seizoen verloren ging voor de bekerwinnaar van vorig seizoen.