Prachtig nieuws van Luton Town: captain uit ziekenhuis nadat hij op het veld in elkaar zakte
i

Pro Shots

Prachtig nieuws van Luton Town: captain uit ziekenhuis nadat hij op het veld in elkaar zakte

Yvo van Dorst • 15:17, 21-12-2023 / Laatste Update: 18:29, 04-01-2024

Luton Town-captain Tom Lockyer is ontslagen uit het ziekenhuis. De verdediger van de promovendus in Engeland zakte in de wedstrijd tegen Bournemouth in elkaar en daarna kreeg hij een interne defibrillator in het ziekenhuis.

"De club, Lockyer en zijn familie wil van deze gelegenheid gebruikmaken om de club Bournemouth te bedanken. Ook de fans, mensen bij de club en de scheidsrechters, maar in het bijzonder de medische staf en middenvelder Philip Billing. Hij was de eerste die medische assistentie verleende toen het misging met Lockyer", luidt het prachtige dankwoord van Luton Town.

Revalidatie

Inmiddels kan Lockyer dus beginnen aan zijn revalidatie na het moment tegen Bournemouth. Luton geeft ook aan dat de club supporters of andere aanwezigen mentaal kan helpen, mochten ze geschokt zijn door het in elkaar zakken van de captain. Ook geeft Luton aan dat de hartproblemen die Lockyer afgelopen zaterdag had, anders zijn dan waar in mei ook last van had. Toen zakte hij al in elkaar tegen Coventry City.

We are thankful to report that our captain Tom Lockyer has now begun a period of rehabilitation from the comfort of his own home after he was discharged from hospital on Wednesday.

Read the full statement 👇

— Luton Town FC (@LutonTown) December 21, 2023