'PSV legt bod van 2 miljoen neer bij Excelsior: Rotterdammers wijzen lachend naar hoge vraagprijs'
Couhaib Driouech © ProShots

'PSV legt bod van 2 miljoen neer bij Excelsior: Rotterdammers wijzen lachend naar hoge vraagprijs'

14:22, 30-01-2024 / Laatste Update: 14:29, 30-01-2024

PSV heeft een eerste bod uitgebracht op Couhaib Driouech van Excelsior. De Eindhovenaren hoopten de vleugelaanvaller voor twee miljoen euro aan de selectie toe te voegen, maar de Rotterdammers waren zeer resoluut. De vraagprijs voor Driouech bedraagt 5,5 miljoen euro.

Volgens De Telegraaf werd het bod van 2 miljoen euro dan ook direct van tafel geveegd. Excelsior is ook niet echt geïnteresseerd in een winterse transfer voor Driouech. De aanvaller heeft nog een contract tot 2025 en de Rotterdammers hebben de gewilde handhaving nog niet definitief binnen. PSV zal dus een stuk hoger moeten zitten wil de koploper Driouech alsnog binnen halen.

Record

Excelsior is er van overtuigd dat het clubrecord kan worden gebroken bij een transfer van Driouech. Dit record is nu in handen van Thijs Dallinga, die voor 2,75 miljoen euro vertrok naar Toulouse. Voor Driouech vraagt Excelsior dus het dubbele en het is nog maar de vraag welke club daarmee akkoord gaat.

Oplossing

De komst van Driouech zou voor PSV een ideale oplossing kunnen zijn. De Eindhovenaren zitten in de maag met de situatie rond Yorbe Vertessen. De Belgische aanvaller is al in Berlijn en heeft al zijn contracten bij Union Berlin al getekend. Ook PSV was akkoord met de transfer, maar de clubleiding wil hem op het laatste moment toch terughalen. Dit vanwege de nieuwe blessure van Noa Lang. Vertessen is woest en weigert terug te komen naar Eindhoven. Bij een eventuele komst van Driouech kan Vertessen rustig naar Union Berlin.