PSV mist Noa Lang én Hirving Lozano in topper tegen Feyenoord
i

Getty Images

PSV mist Noa Lang én Hirving Lozano in topper tegen Feyenoord

Martijn Baars • 15:00, 01-12-2023 / Laatste Update: 11:19, 07-01-2024

Hirving Lozano mist Feyenoord-PSV van komende zondag. Dat maakte trainer Peter Bosz bekend in de persconferentie voorafgaand aan het Eredivisie-weekend. De Mexicaanse buitenspeler viel in de Champions League-wedstrijd bij Sevilla (3-2-zege PSV) uit met een hamstringblessure. Ook Noa Lang is nog niet fit genoeg om er te staan zondagmiddag om 12:15 uur in De Kuip in Rotterdam.

Op Lang werd gehoopt tegen Sevilla, maar hij kreeg te maken met een terugslag. Tegen Feyenoord zal Bosz dus op linksbuiten met een andere speler moeten spelen dan dat hij de afgelopen weken deed. De meest logische vervanger is de Belg Yorbe Vertessen, die tegen Sevilla goed inviel. Hij kopte de bal op Sevilla-speler Nemanja Gudelj, die de bal in eigen goal gleed. In de blessuretijd gaf hij een perfecte assist op het hoofd van Ricardo Pepi, die de winnende 3-2 binnenkopte.

Ismael Saibari

Op rechts staat tegen Feyenoord waarschijnlijk 'gewoon' Johan Bakayoko. Ook Ismael Saibari zou op de linksbuitenpositie van Lang/Lozano kunnen spelen. PSV verdedigt als koploper een gat van 7 punten op nummer 2 Feyenoord. Overigens verwacht Bosz Lozano niet lang kwijt te zijn.