'PSV verhoogt bod en gaat vol voor Couhaib Driouech, Feyenoord wil hem nu ineens ook'
Couhaib Driouech in actie voor Excelsior, misschien wel tegen zijn nieuwe club PSV. ©Pro Shots

'PSV verhoogt bod en gaat vol voor Couhaib Driouech, Feyenoord wil hem nu ineens ook'

06:56, 01-02-2024

PSV is toch overstag gegaan en heeft een verhoogd bod neergelegd bij Excelsior voor buitenspeler Couhaib Driouech. Maar ondertussen volgt Feyenoord het getouwtrek om zijn handtekening ook. Gaat Driouech nog weg deze winter en naar welke club?

PSV leek de transfer van de linksbuiten op te geven, toen Excelsior z'n poot stijf hield en vijf miljoen euro vroeg voor Driouech. Technisch directeur Earnest Stewart wilde in eerste instantie niet verder gaan dan 2,1 miljoen euro, maar heeft volgens het Eindhovens Dagblad alsnog een flink verhoogd bod (drie miljoen euro) neergelegd bij Excelsior.

Naar PSV of Feyenoord?

Daarmee trekt PSV een stuk verder richting de vraagprijs voor Driouech en lijkt de Eindhovense club vol in te zetten op zijn komst. Volgens het ED volgt Feyenoord de kwestie nauwlettend en is er zomaar kans dat de Rotterdammers ook een bod bij het kleine broertje neerleggen voor dezelfde speler.

Sowieso nieuwe linksbuiten

PSV wil hoe dan ook een buitenspeler aantrekken op de laatste dag van de transfermarkt. Dit omdat Yorbe Vertessen al dagen wacht op zijn transfer naar Union Berlin en Noa Lang langdurig geblesseerd is geraakt. De spoeling wordt dan met alleen Hirving Lozano op linksbuiten wel erg dun. Eventueel kan Ismael Saibari, die deze week terugkeert van de Afrika Cup, ook op die plek. Maar een extra speler is dus meer dan welkom, vooral met het oog op de Champions League.

Sluiting transfermarkt

In Nederland gaat donderdagavond om 23:59 uur de transfermarkt op slot. Willen clubs als PSV en Feyenoord nog wat doen, dan moeten ze dus snel handelen. Feyenoord is ook nog altijd op zoek naar een buitenspeler, aangezien Javairo Dilrosun zo goed als zeker naar Mexico vertrekt. De jacht op Luciano Rodriguez lijkt in de Kuip ook te mislukken met de korte tijd die resteert.