🎥 | Rangers wint in dying seconds, blunder Kelle Roos

Rick Kraaijeveld • 10:50, 21-12-2022 / Laatste Update: 04:08, 08-01-2024

Rangers heeft diep in blessuretijd nog gewonnen van Aberdeen. Een vroege voorsprong werd in de 2e helft uit handen gegeven, maar een opleving van Scott Arfield leverde de Schotse nummer 2 alsnog de winst op. Het gat met nummer 1 Celtic is voor nu even 6 punten. Het werd 2-3 voor Rangers.

Rangers kwam al snel op voorsprong, na 12 minuten scoorde Fashion Sakala. Mede door een schitterende vrije trap van Luis Lopes en een afstandsschot van Leighton Clarkson kwam Aberdeen op voorsprong.

Scott Arfield

Het was tot de blessuretijd dat Rangers het doelpunt maar niet wist te maken. Tot Arfield op stond. Een afstandsschot van Ryan Kent werd belabberd weggewerkt door Kelle Roos, de Nederlandse doelman, waardoor Arfield de bal zo kon binnentikken.

Een paar minuten later, in de laatste minuut van de blessuretijd was het weer Arfield die scoorde. Een bal die bij de tweede paal werd terug gekopt belandde voor zijn voeten en hij futselde de bal het goal in.