Mats Wieffer kan na Feyenoord-PSV niks anders zeggen dan: 'Dit is gewoon weer kut'
i

ANP

Mats Wieffer kan na Feyenoord-PSV niks anders zeggen dan: 'Dit is gewoon weer kut'

Martijn Baars • 15:38, 03-12-2023 / Laatste Update: 23:09, 04-01-2024

Mats Wieffer was zondagmiddag de eerste speler die na Feyenoord-PSV voor de microfoon van ESPN zijn reactie kwam geven. Hij vatte de door Feyenoord met 2-1 verloren topper goed samen. "Dit is gewoon weer kut", zei de middenvelder. Hij weet ook dat PSV nu 10 punten voor staat op de Rotterdammers in de titelstrijd.

"PSV creëert niks en dan uit het niets maken ze die 1-0. Wij willen daarna gas geven en gáán en dan valt die tweede goal ook nog. We doen het onszelf een beetje aan", was Wieffer eerlijk. Ondanks dat Santiago Gimenez 10 minuten voor tijd de spanning weer terugbracht met zijn 1-2, bleven échte kansen op de gelijkmaker uit.

Wieffer mist kans op 2-2

Uitgerekend Wieffer zelf had diep in blessuretijd de 2-2 op z'n schoen, maar uit de kluts na een corner schoot hij over. "Die van mij moet er gewoon in op het eind. Dan speel je nog gelijk. Maar nu is het gewoon weer kut."

'Heel groot gat'

PSV staat nu dus 10 punten voor op de nummer 2, dat nu nog Feyenoord is. "10 punten is gewoon heel erg veel. Een heel groot gat. Dit maken we niet zomaar meer goed."