'Abramovich vindt alweer een nieuwe club: nummer 18 van de Turkse competitie'
i

EPA

'Abramovich vindt alweer een nieuwe club: nummer 18 van de Turkse competitie'

Rick Kraaijeveld • 11:03, 24-03-2022 / Laatste Update: 03:20, 12-12-2023

Roman Abramovich, die een aantal dagen geleden aankondigde Chelsea te gaan verkopen, heeft absoluut niet stil gezeten. Terwijl hij nog bezig is zijn club te verkopen, heeft hij alweer een nieuwe op het oog. Volgens de Turkse krant Fanatik hebben de eerste gesprekken al plaats gevonden, nadat de huidige eigenaar Mehmet Sepil aangaf te stoppen na dit seizoen.

De Russische miljardair, die Chelsea te koop zette nadat hij gestraft werd door de Britse overheid voor zijn banden met Poetin, is nu aan het kijken hoeveel geld hij in de club wil stoppen. Zijn bezittingen zijn nog steeds in beslag genomen in Engeland. De Turkse club Göztepe wacht af en bekijkt zelf ook hoeveel geld ze nodig zouden hebben van de Rus.

Göztepe

De club staat momenteel op de 18e plek van de 20 teams, in een competitie waar 4 clubs degraderen. De Turkse degradatiekandidaat is druk op zoek naar een nieuwe eigenaar, de Deen Markus Andersen zou ook interesse hebben in de club. Of de interesse van Roman Abramovich daar invloed op heeft, is afwachten.

Göztepe staat bekend om zijn fanatieke fans en hun intense rivaliteit met Karsiyaka, die club speelt momenteel op het 3e niveau van Turkije.