🎥 | Ontketende Lukaku bezorgt Inter ruime zege bij laagvlieger Empoli
i

Getty Images

🎥 | Ontketende Lukaku bezorgt Inter ruime zege bij laagvlieger Empoli

Rick Kraaijeveld • 17:01, 23-04-2023 / Laatste Update: 22:03, 07-01-2024

Fans van Inter hebben weer kunnen genieten van een topfitte, en ontketende, Romelu Lukaku. In de 3-0-overwinning bij Empoli speelde de Belgische spits een absolute hoofdrol met 2 goals en 1 assist. Na zijn blessure was het niet altijd fantastisch, maar nu was de oude Lukaku weer terug. Hij bedankte de fans na afloop voor hun geduld.

"Ik moet de medische staf en de fans bedanken voor het geduld dat ze hadden met mijn terugkeer", zei hij. "Inter heeft mij alles gegeven, dus ik moet Inter alles geven." Deze zondag waren dat 3 punten. Het brengt Inter op een 5e plek, maar stadsgenoot AC Milan kan er wel weer overheen mochten zij hun wedstrijd later op de zondag winnen.

Stefan de Vrij speelde heel de wedstrijd mee, Denzel Dumfries kwam in de 69e minuut het veld in.

Lukaku

Afgelopen week kwam Lukaku veel in het nieuws vanwege de 2e gele kaart die hij kreeg in het duel met Juventus. Hij scoorde een pingel en kreeg voor provocerend juichen naar Juve-fans zijn 2e gele kaart. De supporters hadden hem racistisch bejegend gedurende de wedstrijd en dat wilde hij laten weten.

De doelpunten

Zie hieronder alle 3 de doelpunten bij Empoli - Inter. Kijk je in de app? Ga dan naar de browser om de video's te kunnen zien!