🎥 | Ruud Gullit over gezeik bij PSV: 'Jezus, hij voelt zich echt in zijn rug gestoken'

Emiel Versteeg • 14:17, 30-05-2023 / Laatste Update: 17:09, 08-01-2024

Ruud van Nistelrooij was, natuurlijk, onderwerp van gesprek aan tafel bij Rondo op Ziggo Sport. De voormalig PSV-trainer kondigde vorige week aan te stoppen bij PSV, dat zorgde natuurlijk voor een aantal reacties.

Ruud Gullit is vrij duidelijk over de situatie: "Het is ook gek dat Rutten ongeveer 2 weken hiervoor aankondigt dat hij nog trainer wil worden. Kom op nou hé, jezus, hij voelt zich echt in zijn rug gestoken. Hij zal wel denken: wat is dit allemaal?"

Volgende klus?

Gullit vervolgt: "Denk je dat hij een nieuwe job zal krijgen?" Presentator Wytse van der Goot vraagt zich hardop af: "Zou hij een nieuwe job willen?" Gullit reageert: "Dat denk ik wel, hij heeft er lang over gedaan om dit te kunnen doen. Denk je dat hij het nog zou willen?" Vraagt Gullit aan Ronald Waterreus, laatstgenoemde reageert: "Nou, nooit wil ik niet zeggen." Gullit vraagt vervolgens: "Máár zou hij nog een job aangeboden krijgen." Waarop Waterreus reageert: "Zeker, natuurlijk wel. Die man is heilig in Madrid en Manchester. Dat wil niet zeggen dat hij daar gelijk trainer wordt, maar je snapt wat ik bedoel."

Bekijk alle reacties van de Rondo-tafel in de bovenstaande video.