🎥​ | Saibari en Boscagli scoren snel achter elkaar en zetten PSV op rozen in topper tegen Feyenoord

Martijn Baars • 15:03, 03-12-2023 / Laatste Update: 00:56, 06-01-2024

Feyenoord-PSV was geen al te beste wedstrijd. Tot de Eindhovenaren ineens 0-2 voor stonden. Die goals kwamen uit het niks, want kansen waren er nauwelijks in De Kuip. Halverwege de tweede helft kwam Malik Tillman in de ploeg en die zorgde meteen voor gevaar. Hij liep zich eerst nog stuk op de Feyenoord-verdediging, maar de afvallende bal was voor Johan Bakayoko. De Belg lepelde de bal schitterend in de voeten van de inlopende Ismael Saibari. De kersverse basisklant maakte de 0-1.

3 minuten later leek Luuk de Jong PSV alweer op 0-2 te zetten, maar zijn omhaal werd gekeerd door keeper Justin Bijlow. Uit de daaropvolgende corner kopte Olivier Boscagli keihard raak: 0-2. Daardoor gooide PSV de wedstrijd op slot.

Santiago Gimenez bracht 10 minuten voor tijd de spanning weer helemaal terug. De Mexicaan scoorde de 1-2, met dank aan een enorme blunder van PSV-keeper Walter Benitez.