'Leeds biedt 3e trainer in een jaar 1 miljoen euro per duel: Allardyce krijgt zieke deal'
i

Getty Images

'Leeds biedt 3e trainer in een jaar 1 miljoen euro per duel: Allardyce krijgt zieke deal'

Rick Kraaijeveld • 21:38, 02-05-2023 / Laatste Update: 07:22, 08-01-2024

Leeds United zit met de handen in het haar. Het heeft alweer 5 duels op rij verloren en doet het onder de nieuwe trainer Javi Garcia, niet veel beter dan zijn voorganger. Dus denkt Leeds aan wonderdokter Sam Allardyce en het aanbod voor de 68-jarige oefenmeester is niet mals...

Leeds United heeft nog 4 wedstrijden te gaan en staat op de 17e plek met 30 punten. Evenveel als nummer 18 Nottingham Forest en maar 1 punt meer dan Everton die 19e staan. De tegenstanders van Leeds de komende wedstrijden zijn ook niet om over naar huis te schrijven: Manchester City, Newcastle United, West Ham United en Tottenham Hotspur.

Big Sam

Daarom denkt men dat er maar 1 man is die dit nog kan regelen; Big Sam. Daar wil Leeds grof geld voor betalen, als we The Times moeten geloven. Allardyce krijgt namelijk een half miljoen pond als hij die 4 wedstrijden voor de groep gaat staan en ontvangt ook nog eens 2,5 miljoen pond als hij de club daadwerkelijk in de Premier League kan houden. Een slordige 3,5 miljoen euro is dat. Niet gek!