Rick Kraaijeveld • 20:47, 20-01-2023 / Laatste Update: 02:12, 12-12-2023

De sportschool van Jaimy Vardy, die hij in zijn huis van 2,5 miljoen heeft staan, is ernstig beschadigd door een heftige brand op donderdag. Dat laat Rebekah Vardy op Instagram weten. Volgens Engelse media zou er een aantal ton aan schade zijn. De reden zou een elektrische fout zijn geweest volgens de brandweer.

In het huis van Jaimy en Rebekah op het platteland woedde een brand die door 4 brandweerteams moest worden gedoofd. Het heeft de sportschool in het huis helemaal verwoest. "Gelukkig is er niemand gewond geraakt, gebouwen en onderdelen zijn vervangbaar, en de kinderen vonden de brandweer geweldig. Dank je wel voor de fijne behandeling", zette mevrouw Vardy op Instagram.

Geschrokken

Iemand dichtbij de familie laat weten dat ze in shock zijn. Eerder dit jaar moest Rebekah met de kinderen al vluchten uit hun vakantiehuis in Portugal vanwege de ernstige bosbranden die toen ineens opspeelden. "Het glas vloog helemaal door de tuin en dichtbij het voetbalveld, wat voor vervelende ongelukken had kunnen zorgen."