Tannane stond op het punt om toptransfer naar het buitenland te maken: ‘Ik had het een paar weken wel moeilijk’
i

BSR Agency

Tannane stond op het punt om toptransfer naar het buitenland te maken: ‘Ik had het een paar weken wel moeilijk’

Martijn Baars • 12:56, 22-02-2021 / Laatste Update: 22:23, 07-01-2024

Oussama Tannane zag afgelopen winter een lekkere transfer afketsen. De spelmaker van Vitesse was enorm teleurgesteld, maar het gaat nu wel weer. "Maar ik had het een paar weken wel moeilijk", zegt hij in gesprek met De Gelderlander.

De Marokkaan zet op zijn vroegst deze zomer de stap naar het buitenland. In de winter is een transfer afgeketst. Volgens geruchten naar Spanje. In financieel opzicht en op sportief vlak is dat bitter. En de dribbelaar van Vitesse is de eerste om toe te geven dat zijn spel onder de teleurstelling heeft geleden.

'Dat was wel een domper'

"Er was van meerdere clubs interesse”, vertelt Tannane. "Uiteindelijk is er geen deal gekomen. Ik wil de clubnaam niet noemen. Maar het was top. Het was bijna rond. Met die club was alles rond. Maar uiteindelijk ketste de overgang af. Dat was wel even een domper."

'Knop moest om'

Daarna had Tannane het een tijdje moeilijk. "Dat de deal afketste, spookte wel door het hoofd. Ik ben een mens. Al die perikelen hadden invloed op mijn spel. Maar uiteindelijk moet de knop dan ook een keer om. Dat heb ik mezelf opgelegd. Ik moet bij Vitesse de competitie afmaken. Ik ben gelukkig hier."