Teun Koopmeiners met topcliché: 'Iedereen weet dat Ronaldo kwaliteiten heeft'
i

AP

Teun Koopmeiners met topcliché: 'Iedereen weet dat Ronaldo kwaliteiten heeft'

Martijn Baars • 14:01, 03-11-2021 / Laatste Update: 03:51, 08-01-2024

Teun Koopmeiners van Atalanta was na het gelijkspel tegen Manchester United (2-2) in de Champions League niet blij met het resultaat. "Voor de neutrale toeschouwer was het een fantastische avond, maar voor ons was het heel zuur dat hij de bal in de extra tijd weer perfect raakte”, zei hij bij RTL7 over Cristiano Ronaldo, de 36-jarige superster die in Bergamo ook de eerste treffer van de Engelse club maakte.

"Iedereen weet dat hij die kwaliteiten heeft”, vervolgde Koopmeiners, die voor eigen publiek de hele wedstrijd speelde. "In de thuiswedstrijd zorgde hij ook al voor de beslissende treffer”, doelde hij op de nederlaag van 3-2 vorige maand op Old Trafford, na een voorsprong van 0-2. “Vandaag verdienden we het wel om te winnen, denk ik. We deden het bij vlagen heel goed. Ik kan daarom niet leven met een gelijkspel, ook al omdat die gelijkmaker zo laat viel. Dan voel je vooral teleurstelling.”

Ronaldo gaf na afloop toe dat zijn ploeg geluk had gehad in Bergamo. “Maar we bleven er ook in geloven. Dat is de kracht van Manchester United. We geven nooit op.”