'Tom Egbers wellicht binnenkort weer op tv: voert gesprekken met NTR over terugkeer'
i

Getty Images

'Tom Egbers wellicht binnenkort weer op tv: voert gesprekken met NTR over terugkeer'

Rick Kraaijeveld • 17:00, 14-11-2023 / Laatste Update: 02:55, 07-01-2024

Het Algemeen Dagblad meldde dinsdagmiddag dat Tom Egbers weer in gesprek is om terug te komen op tv. Hij doet dat met omroep NTR waar hij presentator was van Andere Tijden Sport. Meerdere bronnen zouden dit bevestigd hebben aan het AD. De afgelopen maanden zat de presentator thuis nadat hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag op de sportredactie van de NOS.

De terugkeer bij Andere Tijden Sport zou zijn terugkeer in Hilversum worden. Egbers is al jaren presentator daar en wordt vaak 'het gezicht van het programma' genoemd. Het programma staat nog niet geprogrammeerd volgens de bronnen van het AD, maar wel gepland voor in het voorjaar.

Studio Sport

Ook zou Egbers met de hoofdredactie van NOS Sport in gesprek zijn, over een terugkeer in een bepaalde rol. Hij was altijd het gezicht van Studio Sport. Hij zou vrij geschrokken zijn van het feit dat er gecommuniceerd werd, dat Gert van 't Hof als presentator naar voren geschoven werd in de nieuwe opzet.

Volgens de NOS is dat een misverstand en stond in hun persbericht alleen iets over de nieuwe opzet met Leonne Stentler als analist na de samenvattingen. "Tom en de NOS zijn in gesprek, daar is verder niets over te melden", vertelde een woordvoerder tegen het AD.