Toornstra baalt na drama in de Kuip: 'Het is echt enorm zonde'
i

Pro Shots / Kay int Veen

Toornstra baalt na drama in de Kuip: 'Het is echt enorm zonde'

Rick Kraaijeveld • 23:44, 07-04-2022 / Laatste Update: 22:46, 11-12-2023

De aanvoerder van Feyenoord zit er enigszins verslagen bij tijdens de persconferentie na de wedstrijd Feyenoord - Slavia Praag. Hij baalt, net als het hele team van de domper die zij meemaakten in de blessuretijd. Slavia Praag maakte daar met nog 1 minuut op de klok de gelijkmaker.

"Als zij een corner in de blessuretijd krijgen moeten wij er alles aan doen dat die bal er niet in gaat. Helaas ging er te veel fout", blikt Toornstra terug. Hij steekt ook zijn hand in eigen boezem: "Misschien had ik bij die corner ook met mijn hoofd naar de bal moeten duiken."

Goede start

Feyenoord startte voortvarend aan de 1e wedstrijd van het tweeluik met Slavia Praag, al na 10 minuten schoot Sinisterra de bal tegen de touwen. Iets later schoot Olayinka op een discutabele manier Slavia Praag langszij, wat de Feyenoorders van slag maakte. In de rust gingen veel Feyenoorders dan ook verhaal halen, wat resulteerde in een opstootje.

'Nog niks verloren'

Toornstra kijkt strijdlustig vooruit naar de wedstrijd in Praag: "Het is balen, maar er is nog niks verloren. We hebben volgende week in Praag misschien al aan een doelpunt voldoende." De aanvoerder is wel trots op de veerkracht die zijn ploeg heeft laten zien: "In de rust hebben we gezegd dat we ons hoofd koel moesten houden, maar dat is niet echt gelukt. We kwamen op achterstand, maar dan is het toch knap dat we ons toch nog naar die 3-2 knokken. Daarna moet je het alleen niet meer weggeven."

De return is op donderdag 14 april om 21:00 in Praag.