'Trainer Olympique Lyon cancelt training na verwijten in de media'
i

Pro Shots

'Trainer Olympique Lyon cancelt training na verwijten in de media'

Rick Kraaijeveld • 20:50, 24-10-2023 / Laatste Update: 11:41, 07-01-2024

De chaos bij Olympique Lyon is er 1 die zelden vertoond is. De grote Franse club staat met 3 punten uit 9 wedstrijden stijf onderaan in de Ligue 1 en de trainer krijgt bakken vol kritiek over zich heen. Dinsdagmiddag heeft hij volgens L'Équipe de training gecanceld omdat hij de spelers eens stevig te woord wilde staan, nadat iemand met de media gepraat zou hebben.

Fabio Grosso zit al enorm op de schopstoel bij Lyon en dat werd alleen maar erger toen ex-profvoetballer Jerôme Rothen in zijn eigen praatprogramma in Frankrijk uitspraken deed over de situatie bij Lyon: "Er is bijna geen speler meer die het in hem ziet zitten. Sommigen van hen hebben me gezegd dat hij een van de meest waardeloze trainers is die ze ooit hebben gehad", zei hij.

Training gecanceld

Volgens L'Équipe is dat in het verkeerde keelgat geschoten bij de Italiaanse trainer en heeft hij zijn spelersgroep bijeen geroepen om te vragen wie hier verantwoordelijk voor was. Toen er na een half uur nog steeds doodste stilte was, besloot hij de gehele training te cancelen. Niemand wilde toegeven wie met de media gesproken had, chaos ten top.

Komend weekend moet de gevallen gigant Lyon het opnemen bij en tegen Olympique Marseille.