Triest nieuws voor Ronaldo en partner Georgina Rodriguez: ongeboren zoontje overleden

Rick Kraaijeveld • 23:00, 18-04-2022

Wat een triest nieuws voor Georgina Rodriguez en stervoetballer Cristiano Ronaldo. Zij laten in een gezamenlijk statement weten dat hun ongeboren zoontje is overleden bij de bevalling. Het dochtertje is wel geboren. De Manchester United-aanvaller en zijn vriendin waren in verwachting van een tweeling. "Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht", deelden zij aan de wereld via social media.

"Met het grootste verdriet moeten we mededelen dat ons zoontje is overleden", lieten zij weten. "Dit is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje geeft ons de kracht om dit moment nog met iets van hoop en geluk te beleven. We willen graag de dokters en zusters bedanken voor al hun hulp en steun. We zijn kapot van dit verlies en vragen om privacy in deze moeilijke tijd."

Kinderen Ronaldo

Uiteraard richtten zij zich op hun zoon. "Jongetje, je bent onze engel en we zullen altijd van je houden." Ronaldo had al 4 kids. Cristiano jr. van 11, een tweeling en met Georgina een meisje.