TV-gids: Check hier hoe laat de wedstrijd Jong Zweden-Jong Oranje op tv is
i

Getty Images

TV-gids: Check hier hoe laat de wedstrijd Jong Zweden-Jong Oranje op tv is

Rick Kraaijeveld • 08:50, 20-11-2023 / Laatste Update: 21:57, 04-01-2024

Jong Oranje speelt maandagavond de 2e wedstrijd van dit interlandintermezzo. Thuis werd er met matig spel maar 1-0 gewonnen van Jong Gibraltar. Een zwaardere klus staat de mannen van Michael Reiziger nu te wachten, op bezoek in Zweden. Lees hier alles wat je moet weten om de wedstrijd van Jong Oranje te checken op tv!

Nederland is nog steeds ongeslagen in de groep en wil dat zo houden. Zweden staat 3e in de groep en moet winnen om aansluiting te vinden met Jong Georgië dat op plek 2 staat. Zij zullen dus met het mes tussen de tanden spelen. Bij Nederland is Noah Ohio, de spits, erg lekker in vorm dus ligt er een grote druk op zijn schouders.

Hoe laat is Jong Zweden-Jong Oranje op tv?

De wedstrijd tussen Jong Zweden en Jong Oranje wordt om 18.00 uur gespeeld en is live te zien op ESPN 1. Het open kanaal is dat dus ook. De voorbeschouwing begint een half uurtje eerder, om 17.30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in de Boras Arena, het stadion van IF Elfsborg en Norrby IF.

Rav van den Berg

Rav van den Berg is in ieder geval 1 van de spelers zijn die bij de basis-11 hoort, zei hij zelf tegen ESPN zondagavond. Michael Reiziger zette hem tegen Jong Gibraltar nog op de bank. Dat zal tegen Zweden dus niet meer zo zijn, volgens de speler zelf.