TV-gids: check hier hoe laat Jong Oranje speelt tegen Jong Gibraltar
i

Getty Images

TV-gids: check hier hoe laat Jong Oranje speelt tegen Jong Gibraltar

Rick Kraaijeveld • 17:19, 16-11-2023 / Laatste Update: 20:45, 07-01-2024

Jong Oranje speelt donderdagavond tegen Jong Gibraltar en wil graag de foutloze reeks in de EK-kwalificatie doorzetten. Lees in dit artikel waar jij de wedstrijd kan bekijken en hoe laat deze begint.

Michael Reiziger heeft bij zijn komst als bondscoach van Jong Oranje ontzettend veel wijzigingen doorgevoerd en is met een nieuwe generatie begonnen. Dat gaat vooralsnog erg goed, want Jong Oranje verloor nog geen punt deze kwalificatiereeks. Dat willen zij graag doorzetten donderdagavond tegen Gibraltar en maandag tegen Zweden. Jorrel Hato zal daar niet bij zijn. Want hij werd door Koeman naar het grote Oranje gehaald.

Hoe laat speelt Jong Oranje?

Jong Oranje trapt om 20.00 uur af tegen Jong Gibraltar en dat zal te zien zijn op het open kanaal van ESPN, ESPN 1 dus. De voorbeschouwing van de wedstrijd start om 19.30 uur op hetzelfde kanaal en direct na de wedstrijd is er nog een nabeschouwing.

Wil je alvast in de stemming komen? ESPN draait een serie over Jong Oranje: All Access, waarin je kennis maakt met veel spelers en een kijkje achter de schermen krijgt. Dat is op ESPN of op YouTube te zien. Daar komen toevallig ook beelden voorbij van de vorige wedstrijd tussen Jong Oranje en de leeftijdsgenoten van Gibraltar.