TV-gids: check hier op welke tijd en waar Aston Villa-AZ op tv te zien is
i

Getty Images

TV-gids: check hier op welke tijd en waar Aston Villa-AZ op tv te zien is

Rick Kraaijeveld • 10:00, 09-11-2023 / Laatste Update: 22:39, 04-01-2024

AZ wacht een zware kluif vanavond in Birmingham waar het Aston Villa treft. Thuis was AZ kansloos tegen de Engelsen en een resultaat donderdagavond is erg belangrijk voor het vervolg in de Conference League. Lees hier hoe laat en waar jij Aston Villa-AZ kijkt.

AZ had de goede vorm te pakken voordat zij hard eraf gingen in eigen huis tegen de tegenstander van vanavond, daarna lijkt het iets minder te zijn. Ook de laatste wedstrijd, tegen Excelsior oogde niet fantastisch en AZ kwam dan ook niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Donderdagavond op Villa Park moet AZ alles op alles zetten om de aansluiting in de groep te vinden.

Op welke zender is Aston Villa-AZ?

De wedstrijd op Villa Park start om 21.00 uur en is te zien op ESPN 2 of Veronica. Bij Veronica start de uitzending om 20.55 uur, bij ESPN 2 kan je alvast om 20.40 uur inschakelen. Daar beschouwen ze Ajax nog na, en blikken ze vooruit op de wedstrijd van AZ.

Groepsfase

Mocht AZ een goed resultaat neerzetten dan heeft het nog zicht op overwintering in de Conference League. Momenteel staat AZ onderaan met 3 punten, gelijk met Zrinsjki Mostar. Aston Villa en Legia Warschau hebben 6 punten. Na Aston Villa moet AZ nog tegen Mostar en Legia. Als AZ in die potjes resultaat haalt, dan is overwintering alsnog een reële optie.