TV-gids: dit is hoe laat jij Ajax tegen Heerenveen kan zien
i

Getty Images

TV-gids: dit is hoe laat jij Ajax tegen Heerenveen kan zien

Rick Kraaijeveld • 08:26, 05-11-2023 / Laatste Update: 22:52, 04-01-2024

Ajax speelt zondag een belangrijke competitiewedstrijd in de Eredivisie tegen sc Heerenveen. Ajax speelt thuis en kan weer eens 3 broodnodige punten bijschrijven en zo de weg omhoog in te slaan. Lees hier hoe laat en waar jij de wedstrijd kan bekijken!

Fans van Ajax konden van de week eindelijk weer even juichen om een overwinning. De club uit Amsterdam won van FC Volendam en hoopt dat dat het startschot was van een opmars op de ranglijst. De Amsterdammers stonden 18e en klommen met de winst naar plek 15 op de ranglijst. Winst op Heerenveen zou er zomaar voor kunnen zorgen dat Ajax naar de 10e plaats gaat. Dat is de plek waar Heerenveen nu staat.

Op deze zender Ajax - Heerenveen kijken

De wedstrijd start om 16.45 uur en is te zien op het open kanaal van ESPN óf op ESPN Extra. De voorbeschouwing van de wedstrijd start om 16.30 uur op dezelfde kanalen. Je hebt dus geen abonnement op ESPN nodig om de wedstrijd te kunnen kijken.

RKC-Ajax

Mocht Ajax zondag winnen van Heerenveen doet het zeer goede zaken op de ranglijst, nog in het achterhoofd houdende dat Ajax het restant bij RKC nog moet uitspelen. Daarin staan zij met een doelpunt verschil voor en er zijn nog maar enkele minuten te spelen. Als ook die 3 punten bijgeschreven mogen worden, kan Ajax de aansluiting met de subtop vinden.