TV-gids: Hier check jij de allesbeslissende wedstrijd Feyenoord - Lazio in de Europa League
i

Getty Images

TV-gids: Hier check jij de allesbeslissende wedstrijd Feyenoord - Lazio in de Europa League

Rick Kraaijeveld • 09:32, 03-11-2022 / Laatste Update: 10:47, 07-01-2024

Feyenoord speelt vandaag een cruciale wedstrijd voor overwintering in de Europa League, dit doen zij tegen Lazio. Er zijn tal van scenario's waarin Feyenoord gewoon nog kan overwinteren, die lees je hier. Er zijn 2 kanalen waar je naar Feyenoord - Lazio kan kijken. Kan je lekker zelf je commentator uitkiezen.

Lazio Roma is al zo goed als zeker van overwintering in de Europa League, maar zelfs de Italianen zijn officieel hun leven nog niet zeker. Alles kan in deze gekke poule F, historisch gezien een van de meest spannende poule ooit. Maar het devies voor Feyenoord is duidelijk: winnen en het liefst met veel doelpunten. Daarbij moet het met een schuin oog naar het andere veld kijken, want daar is de club uit Rotterdam afhankelijk van.

Hier kijk jij de beslissende wedstrijd Feyenoord - Lazio

Op ESPN kan je vanaf 17:45 luisteren naar de voorbeschouwing op ESPN 2. Waarna volgend de wedstrijd getoond zal worden. Geen ESPN of wil je liever toch een andere zender gebruiken? Dat kan! Veronica zendt de pot ook uit, daar kan je pas een kwartiertje later inschakelen. De uitzending begint om 18:00. Maar de wedstrijd natuurlijk pas om 18:45.