TV-gids: hier kan jij naar de rentree van John van 't Schip bij Ajax tegen FC Volendam kijken
i

Pro Shots

TV-gids: hier kan jij naar de rentree van John van 't Schip bij Ajax tegen FC Volendam kijken

Rick Kraaijeveld • 09:49, 02-11-2023 / Laatste Update: 14:47, 05-01-2024

John van 't Schip gaat donderdagavond zijn rentree maken bij Ajax in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Hij moet Ajax weer uit het dal trekken en daar kan hij tegen Volendam direct al een grote stap mee zetten, in ieder geval van die laatste plaats af! Check hier waar en hoe laat jij moet inschakelen om de wedstrijd Ajax - Volendam te kijken.

De wedstrijd Ajax-FC Volendam zou eigenlijk al veel eerder gespeeld worden, maar werd verplaatst wegens het restant uitspelen van de Klassieker. Donderdagavond is het dan zo ver; Ajax ontvangt FC Volendam om 20.00 uur in de ArenA.

Ajax-FC Volendam kijken

De wedstrijd is te zien op ESPN 2 en de voorbeschouwing start 5 minuutjes eerder; om 19.55 uur dus. Omwille van de drukke bekerprogrammering zijn alle andere kanalen bezet dus is ESPN 2 echt de enige optie. De programmering voor de beker check je hier.

Lees ook: 🎥​ | ‘Henk ten Cate kon Ajax-trainer worden, maar gaat in politieserie spelen’

John van 't Schip

Woensdag had Ajax de allereerste training onder de nieuwe interim-trainer John van 't Schip. Hij wordt voor 1 jaar aangesteld als interim-trainer en daarna zal hij zich bezighouden met technische zaken binnen de club.

De arbiter bij deze wedstrijd is Martin van den Kerkhof.