TV-gids: hier kijk je zondag naar de buitenlandse topwedstrijden
i

Pro Shots

TV-gids: hier kijk je zondag naar de buitenlandse topwedstrijden

Rick Kraaijeveld • 14:05, 24-04-2022 / Laatste Update: 15:39, 07-01-2024

Er staat een aantal heerlijke affiches op het programma deze zondag. Onder andere de Merseyside-derby, Liverpool- Everton dus, en Lazio - Milan waarin Milan de jacht op de titel zal voortzetten.

Liverpool-Everton en Chelsea-West Ham

De 2 derby's in Engeland zijn te zien op het Ziggo Sport Voetbal-kanaal. Chelsea - West Ham is te bekijken vanaf 14:50, Liverpool - Everton om 17:20. Chelsea wil proberen hun Champions League plaats te versterken, waar West Ham wil winnen om het Europese ticket van Manchester United af te pakken. Liverpool wil winnen van Everton om het gat met nummer 1, Manchester City, te verkleinen tot 1 punt.

Nederlanders bij Barcelona-Rayo Vallecano

Xavi neemt het met zijn Barcelona op tegen Rayo Vallecano. De club van onder andere Frenkie de Jong, Luuk de Jong en Memphis Depay is te zien op Ziggo Sport Select en op kanaal 14 op de televisie. Schakel in vanaf 20:35 om niets te missen!

Titelstrijd in Italië

AC Milan moet het opnemen tegen Lazio, de nummer 2 tegen de nummer 7. AC Milan is verwikkeld in een titelstrijd met de andere club uit Milaan: Inter. Het verschil tussen beide ploegen is 1 punt. Lazio wil druk houden op AS Roma en Fiorentina voor een ticket voor Europees voetbal. Het is dus een wedstrijd met grote belangen. Deze wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal vanaf 20:40.