TV-gids: hier kijk jij naar de loting van de Europese competities
i

Getty Images

TV-gids: hier kijk jij naar de loting van de Europese competities

Rick Kraaijeveld • 12:04, 18-12-2023 / Laatste Update: 20:22, 04-01-2024

De lotingen van de Europese competities komen eraan! Maandag 18 december worden de tegenstanders van Ajax, PSV en Feyenoord bekend in Europa. PSV zit bij de laatste 16 van de Champions League, Ajax gaat op voor de tussenronde Conference League en Feyenoord gaat ook voor de tussenronde maar dan van de Europa League. Lees hier waar jij de loting kan bekijken.

Er zal wat geswitcht moeten worden, dat is duidelijk. De uitzendrechten van de Europese competities zijn verdeeld waardoor niet alles op 1 kanaal is te zien. PSV is als eerste aan de beurt, daarna Feyenoord en als laatste Ajax. Om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur.

Waar is de loting van PSV, Feyenoord en Ajax?

PSV is dus om 12.00 uur en daarvoor moet je schakelen naar het open kanaal van Ziggo Sport . Je kan de loting ook bekijken op de website van de UEFA. De loting wordt hier uitgezonden.

Een uurtje later, om 13.00 uur, moet je schakelen naar ESPN, daar is namelijk de loting van de tussenronde Europa League. Feyenoord krijgt dan te zien welke tegenstander zij zullen treffen. Ook dit is op de website van de UEFA te bekijken.

Om 14.00 uur schakelt ESPN naadloos over naar de loting van de tussenronde Conference League. Ajax krijgt dan te zien wie hun tegenstander wordt. Link van de UEFA-website is hier te vinden.