TV-gids: hier kom jij erachter hoe laat en waar Ajax-Brighton op tv is
i

Getty Images

TV-gids: hier kom jij erachter hoe laat en waar Ajax-Brighton op tv is

Rick Kraaijeveld • 09:20, 09-11-2023 / Laatste Update: 10:27, 05-01-2024

Ajax ontvangt donderdagavond Brighton in de Europa League. Het wordt de eerste wedstrijd van John van 't Schip als Ajax-trainer in de Europa League, gaat hij daar ook winnen? Lees hier hoe laat en waar Ajax-Brighton op tv is zodat jij er geen seconde van mist!

Voorlopig lijkt de terugkeer van Van 't Schip bij Ajax een goede match. De thuiswedstrijden tegen FC Volendam en sc Heerenveen werden gewonnen door de Amsterdammers en dus gaan zij met goede moed de wedstrijd in. Brighton heeft de afgelopen weken niet gewonnen, dus voor hen zal dat anders zijn.

Hoe laat begint Ajax-Brighton?

De wedstrijd tussen Ajax en Brighton start om 18.45 uur en is daarmee 1 van de vroege wedstrijden in Europa. De uitzending op ESPN2 'Studio Europa' waarin de voorbeschouwing gedaan wordt, start een uurtje eerder om 17.45 uur. Geen ESPN? niet getreurd: je kan ook kijken op Veronica, daar wordt vanaf 18.00 uur voorbeschouwd.

Branco van den Boomen

Helaas voor Ajax moet Van 't Schip het zonder Branco van den Boomen doen. De middenvelder was onder Van 't Schip aan een goede reeks bezig en speelde erg goed. Woensdag gaf de Ajax-trainer aan dat hij geblesseerd is en niet fit genoeg om te spelen donderdag tegen Brighton.