'Ultras Bologna stormen kleedkamer binnen voor gesprek met spelers'
i

Getty Images

'Ultras Bologna stormen kleedkamer binnen voor gesprek met spelers'

Rick Kraaijeveld • 15:21, 07-10-2022 / Laatste Update: 21:44, 07-01-2024

Volgens Il Corriere Dello Sport zijn 15 ultrasleden van Bologna donderdag de kleedkamer van de club ingestapt op het trainingscomplex. Het gaat niet goed met de club en de ultras zijn daar absoluut niet blij mee. De nieuwe trainer Thiago Motta krijgt het voorlopig ook nog niet op de rit.

Dat het geen fijne tijden zijn in Bologna, dat is duidelijk. Na 8 wedstrijden staat de club met 6 punten op de 17e plek, 1 punt boven de degradatiezone. De club wilde juist de weg omhoog inslaan, maar niets komt daar van terecht. Sinisa Mihajlovic werd ontslagen na een aantal wedstrijden en Motta mocht het gaan overnemen, hij verloor allebei de 2 wedstrijden tot nu toe.

Ultras op de club

De ultras vonden dat reden genoeg om eens een bezoekje te brengen aan de training van Bologna. Na de training kwamen 15 leden naar de kleedkamer. Motta verdedigde zijn spelers in het gesprek en volgens de krant zou er bijna een handgemeen hebben plaatsgevonden. De ultras zouden hebben gezegd: "Dit is de laatste keer dat wij hier in vrede langskomen."