Vanmiddag is de loting voor Vitesse in de Conference League: dit zijn de mogelijke tegenstanders
i

Pro Shots

Vanmiddag is de loting voor Vitesse in de Conference League: dit zijn de mogelijke tegenstanders

Martijn Baars • 13:08, 19-07-2021 / Laatste Update: 03:23, 06-01-2024

Vitesse weet vanmiddag iets na 14.30 uur tegen welke tegenstander het moet spelen in de 3e voorronde van de Conference League. Om 14.00 uur gaat de Arnhemse ploeg namelijk de bak in voor de loting. Ook Feyenoord zien we terug, maar die moeten een ronde eerder al in actie komen. Maar ook zij weten hun mogelijke tegenstanders al.

Vitesse kan nog 5 mogelijke tegenstanders loten. 1 directe ploeg: Anderlecht uit België. De 4 andere tegenstanders zijn winnaars van onderlinge potjes in de 2e voorronde. Dat zijn: Dundalk (Ierland) of Levadia Tallinn (Estland). Zij spelen nog tegen elkaar dus. Het andere potje waar een mogelijke tegenstander uitkomt is Hafnarfjördur-Rosenborg. De eerste ploeg komt uit IJsland, de tweede club uit Noorwegen. Op papier is Anderlecht de zwaarste tegenstander.

Live op internet

De wedstrijden worden gespeeld op 5 en 12 augustus. De winnaars van de 3e voorronde gaan naar de laatste voorronde, voordat een ticket voor de groepsfase is veiliggesteld. De loting voor de 3e voorronde van de Conference League is live te volgen via de website van de UEFA.