Veel veranderingen: dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Sporting
i

Pro Shots

Veel veranderingen: dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Sporting

Martijn Baars • 11:06, 07-12-2021 / Laatste Update: 07:53, 12-12-2023

Trainer Erik ten Hag zei het maandag al op de persconferentie: er komen wat wisselingen aan in de basisploeg van Ajax die het vanavond op gaat nemen tegen Sporting. Het Champions League-duel in de Johan Cruijff Arena gaat voor beide clubs nergens meer om en dus kan er wat gewisseld worden.

Bij RTL gaf de trainer aan dat er wel gewisseld gaat worden, maar 'niet zo veel als tegen Besiktas'. Toen mochten onder anderen Onana, Schuurs, Daramy, Neres, Tagliafico en Klaassen aan de aftrap verschijnen. Sebastien Haller moest toen in de tweede helft de punten redden en deed dat met 2 goals.

Geschorst en geblesseerd

Jurriën Timber staat tegen Sporting op scherp en zou bij een gele kaart geschorst zijn voor de eerste wedstrijd in de achtste finale van de Champions League. Voor hem lijkt een plekje op de bank logisch. Daarnaast staat er een groot vraagteken achter de naam van aanvoerder Dusan Tadic.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Sporting

Al met al is dit (volgens het AD) de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Sporting: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Álvarez, Berghuis; Antony, Haller en Neres.