Vermoedelijke opstelling Nederland tegen Noorwegen: deze keeper gaat waarschijnlijk starten
i

ANP

Vermoedelijke opstelling Nederland tegen Noorwegen: deze keeper gaat waarschijnlijk starten

Martijn Baars • 12:29, 16-11-2021 / Laatste Update: 23:27, 11-12-2023

Bondscoach Louis van Gaal heeft vanavond een moeilijke knoop door te hakken bij het vormen van zijn opstelling voor Nederland-Noorwegen. Eerste keeper Justin Bijlow is geblesseerd afgehaakt en dus krijgen we een nieuwe keeper op doel. Maar wie wordt het: 'derde keeper' Jasper Cillessen, debutant Mark Flekken of de teruggehaalde Tim Krul?

Als we de vermoedelijke opstellingen van het AD moesten geloven, dan koos Van Gaal voor Mark Flekken op doel tegen Noorwegen. Het zou dan zijn debuut in Oranje worden. Maar 's middags kwam er ander nieuws naar buiten.

Update 15.45 uur: 5 uur voor het begin van de wedstrijd kwam De Telegraaf met nieuws. Van Gaal heeft de knoop definitief doorgehakt en gekozen voor Jasper Cillessen op doel tegen Noorwegen!

Lees ook: op deze zender kijk je vanavond live naar Nederland-Noorwegen

Nog 2 wijzigingen

Naast de keuze voor Cillessen gaat Van Gaal zeer waarschijnlijk nóg 2 wijzigingen doorvoeren. Donyell Malen en Stefan de Vrij verdwijnen uit de basis en voor hen in de plek komen Steven Bergwijn en Matthijs de Ligt. De wissel De Vrij-De Ligt is logisch, aangezien De Vrij tegen Montenegro al geblesseerd uitviel en toen ook vervangen werd door De Ligt.

Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Noorwegen:

Cillessen; Blind, De Ligt, Van Dijk, Dumfries; Frenkie de Jong, Wijnaldum, Klaassen; Danjuma, Memphis en Bergwijn.