Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen Arsenal in de Champions League
i

Pro Shots

Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen Arsenal in de Champions League

Martijn Baars • 10:31, 20-09-2023 / Laatste Update: 06:21, 12-12-2023

Noa Lang kan woensdagavond waarschijnlijk 'gewoon' starten in het Champions League-duel met Arsenal. In de vermoedelijke opstelling van het AD voor Arsenal-PSV staat Lang op linksbuiten. Zaterdagavond liep Lang nog een lichte blessure op in de Eredivisie-wedstrijd tegen NEC.

Ismael Saibari, die in het tweeluik met de Rangers uitblonk, mag ook op een basisplek rekenen. Hij vormt het middenveld met Jerdy Schouten en Joey Veerman. Voorin wijzigt trainer Peter Bosz waarschijnlijk niks: Lang, Luuk de Jong en Johan Bakayoko.

Lees ook: op deze zenders kijk je live naar Arsenal-PSV

Geen Jordan Teze

Achterin kiest Bosz voor Bella-Kotchap en André Ramalho als centraal duo. Opvallend genoeg moet Jordan Teze op de bank beginnen. De backs zijn namelijk Sergiño Dest en Patrick van Aanholt.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Arsenal

Benitez, Van Aanholt, Bella-Kotchap, Ramalho, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Lang, De Jong en Bakayoko.

Arsenal: geen Martinelli

Bij Arsenal is er 1 blessure: Martinelli. De Braziliaanse buitenspeler viel zondag tegen Everton al vroeg uit met een hamstringblessure en mist Arsenal-PSV. Zijn vervanger is Kai Havertz, die afgelopen zomer overkwam van Chelsea, waar hij flopte. Ook bij Arsenal heeft hij vooral de lachers op z'n hand met zijn vele missers.

Vermoedelijke opstelling Arsenal

Raya, Zinchenko, Gabriel, Saliba, White; Rice, Viera, Ödegaard; Havertz, Nketiah en Saka