Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Celtic en Feyenoord
i

Getty Images

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Celtic en Feyenoord

Martijn Baars • 10:15, 13-12-2023 / Laatste Update: 08:46, 07-01-2024

In de vermoedelijke opstellingen bij Celtic-Feyenoord voor het groepsduel in de Champions League op woensdag 13 december, zien we veel andere gezichten dan we gewend zijn. Het Algemeen Dagblad heeft een opstelling in de krant gezet met namen als Javairo Dilrosun en Leo Sauer in de basis bij de Rotterdammers.

De wedstrijd Celtic-Feyenoord gaat in principe alleen nog om de eer, het prijzengeld en de coëfficiëntenpunten voor de landen. Vandaar dat trainer Arne Slot bijvoorbeeld niet al te veel risico hoeft te nemen met spelers die niet 100 procent okselfris zijn. Vandaar dat hij wellicht kiest voor spelers die normaal gesproken niet in actie komen in de Champions League.

Lees ook: op deze zender kijk je live naar Celtic-Feyenoord

Vermoedelijke opstellingen Celtic-Feyenoord

Bijlow, Hartman, Hancko, Trauner, Geertruida; Timber, Wieffer, Ivanusec; Sauer, Gimenez en Dilrosun.

Ivanusec op het middenveld?

In de vermoedelijke opstelling van het AD zakt Ivanusec een linie en gaat hij van linksbuiten naar de 10-positie. Dat zou ook ingevuld kunnen worden door Dilrosun, maar die staat in onderstaande afbeelding op rechtsbuiten. Het is dus nog even aankijken hoe Slot het precies neer gaat zetten vanavond en of hij ook voor deze namen kiest.

Vermoedelijke opstelling Celtic

Hart, Taylor, Scales, Phillips, Johnson; O'Riley, Iwata, McGregor; Luis Palma, Kyogo Furuhashi en Johnston.

Wijzigingen

In totaal zijn er 7 wijzigingen ten opzichte van de heenwedstrijd. Bij Feyenoord speelden Gimenez (toen geschorst), Bijlow (toen geblesseerd), Sauer en Dilrosun toen niet. Bij Celtic stonden in de Kuip nog Daizen Maeda, Reo Hatate en Gustaf Lagerbielke in de basis. Laatstgenoemde kreeg toen rood.