Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van PSV en Rangers in de Champions League-voorronde
i

Getty Images

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van PSV en Rangers in de Champions League-voorronde

Martijn Baars • 09:16, 30-08-2023 / Laatste Update: 07:19, 08-01-2024

PSV begint vanavond (21:00 uur) met de vermoedelijke sterkste opstelling aan de Champions League-voorronde tegen Rangers. Maar toch verwacht het AD 1 wijziging ten opzichte van de wedstrijd vorige week in Glasgow. Jerdy Schouten start op het middenveld en dat gaat ten koste van Ismael Saibari.

Dat is opvallend, want Saibari speelde tegen Rangers misschien wel zijn beste wedstrijd voor PSV tot nu toe. Met een overstapje bij de 1-1 van Sangaré droeg hij direct bij aan een goal en zorgde hij voor de rest voor gevaar. Het leverde hem bij de BBC de titel 'man of the match' op. Toch kiest trainer Peter Bosz voor Schouten in de return, wellicht voor wat meer defensieve zekerheid.

Lees ook: op deze zenders kijk je live naar PSV-Rangers

Ramalho en Boscagli

Ondanks wat (lichte) blessures van onder anderen Ramalho en Boscagli kunnen beide centrale verdedigers gewoon starten tegen Rangers. Daardoor blijft het aantal veranderingen voor het duel in Eindhoven maar op 1 staan.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Rangers

Benitez, Dest, Boscagli, Ramalho, Teze; Sangaré, Schouten, Veerman; Lang, De Jong en Bakayoko.

Bij Rangers verandert trainer Beale niks aan de opstelling van vorige week. Cyriel Dessers, de man van de 2 assists, is iemand om in de gaten te houden voor PSV.

Vermoedelijke opstelling Rangers tegen PSV

Butland, Barisic, Souttar, Goldson, Tavernier; Raskin, Jack, Cifuentes, Cantwell; Sima en Dessers.