Bookies: royale odds bij mogelijke stunt Salzburg, makkie voor Liverpool
i

Proshots

Bookies: royale odds bij mogelijke stunt Salzburg, makkie voor Liverpool

Trevor Wagener • 10:25, 08-03-2022 / Laatste Update: 01:13, 12-12-2023

Na de overwinning in Milaan (0-2) is Liverpool dinsdagavond in de Champions League de favoriet om door te gaan naar de kwartfinales. De bookmakers verwachten daarbij géén stunt van Red Bull Salzburg bij Bayern München, wat wél betekent dat er een mega-quotering uitstaat voor de Oostenrijkse ploeg.

Lees ook: 'Op deze zenders kijk je op dinsdag 8 maart naar Champions League-voetbal'

Dit zijn de odds bij Internazionale - Liverpool

Wedkantoor TOTO geeft 1.57 euro terug bij iedere ingezette euro op de Engelse ploeg. Zet je in op een gelijkspel, krijgt men voor elke ingelegde euro 4.40 terug. Maken Stefan de Vrij, Denzel Dumfries en consorten de achterstand goed? Dan krijgt men 5.35 euro terug voor ieder ingezette euro!

Bij BetCity liggen de quoteringen nagenoeg gelijk. Voor een Liverpool-zege ontvangt men 1.57 euro, voor een Italiaanse overwinning staat 5.80 euro.

Dit zijn de odds bij Bayern München - Red Bull Salzburg

De bookmakers gaan totaal niet uit van een stunt van Salzburg. De ploeg, die Bayern in het heenduel nog op 1-1 wist te houden, is volgens de wedkantoren overduidelijk de underdog. TOTO keert lieft 12,25 uit bij ieder ingezette euro op een Oostenrijkse overwinning. Bij BetCity is dat liefst 15.00 euro! Voor een gelijkspel ontvangt men ongeveer 7.50 euro, terwijl een Bayern-zege 1.20 euro oplevert.