🎥 | Welk doelpunt verdient volgens jou de Puskas Award? Laatste 3 kanshebbers bekend
i

Getty Images

🎥 | Welk doelpunt verdient volgens jou de Puskas Award? Laatste 3 kanshebbers bekend

Rick Kraaijeveld • 18:13, 14-12-2023 / Laatste Update: 20:24, 04-01-2024

De FIFA heeft de laatste 3 doelpunten die kans maken op de Puskas Award gedeeld. In september waren er nog 11 doelpunten over, maar nadat fans en experts hun plasje over het lijstje hadden gedaan, zijn er nog maar 3 over. Bekijk alle 3 de doelpunten hieronder!

De 1e in de lijst is er 1 die velen al wel gezien zullen hebben, althans als je de Premier League volgt. Julio Enciso, spelers van Brighton & Hove Albion scoorde een heuse screamer tegen Manchester City na een prachtige aanval van Brighton. Stijf in de winkelhaak. Een keurige keuze in de top 3.

Brazilië

Voor de volgende reizen we af naar Brazilië, Rio de Janeiro om precies te zijn. Guilherme Madruga van Botafogo, op het 2e niveau van Brazilië scoorde met een omhaal van buiten de 16! De bal werd heel de tijd maar weggekopt en daar was hij klaar mee; niks koppen, gewoon schieten!

Portugal

In Portugal vinden we de laatste nominatie; Nuno Santos. Speler van Sporting Portugal scoorde met een welbekende rabona tegen Boavista. De bal werd slecht weggewerkt, kwam op 13 meter voor de goal te liggen en hij schoot de bal achter zijn standbeen snoeihard richting de kruising.