Op deze zenders kijk je live naar Ajax-Marseille
i

Pro Shots

Op deze zenders kijk je live naar Ajax-Marseille

Martijn Baars • 11:08, 21-09-2023 / Laatste Update: 23:56, 11-12-2023

Je vraagt je misschien af op welke zender Ajax-Marseille donderdagavond te zien is. Met verschillende rechten voor verschillende zenders kan het soms verwarrend zijn welke competitie waar te zien is. Voor fans van Ajax zal het sowieso wennen zijn na de afgelopen jaren. Van Champions League naar Europa League betekent ook van dinsdag/woensdag naar donderdag en wisselen van zender.

Feyenoord en PSV zagen we afgelopen dagen op RTL 7 in de Champions League spelen. Voor Ajax (Europa League) en AZ (Conference League) moet je weer op een ander kanaal zijn.

Lees ook: dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Marseille

Op welke zender is Ajax-Marseille?

Ajax-Marseille kan je op 2 verschillende zenders zien. Op Veronica is de wedstrijd Ajax-Marseille in de Europa League live te zien. Eerst is Zrinjski-AZ (aftrap: 18:45 uur) op datzelfde kanaal nog te zien, dus de voorbeschouwing is niet al te uitgebreid. Ook op ESPN 2 kun je terecht voor de live-uitzending van Ajax-Marseille.

Hoe laat begint Ajax-Marseille?

Ajax-Marseille begint donderdag 21 september 2023 om 21:00 uur.

Chaos bij Ajax en Marseille

Het is zowel bij Ajax als bij Marseille chaos. In Amsterdam liggen de raad van commissarissen, technisch directeur Sven Mislintat, trainer Maurice Steijn én de selectie onder vuur. Het leidde nog niet tot ontslagen, maar inmiddels heeft Ajax wel een onderzoek gestart tegen Mislintat. De 'td' zou zelf rijker zijn geworden van de transfer van Borna Sosa op de laatste dag van de transfermarkt naar Ajax. Bij Marseille werd trainer Marcelino een dag voor de wedstrijd Ajax-Marseille op straat gezet.