Op deze zenders kijk je live naar Arsenal-PSV
i

Pro Shots

Op deze zenders kijk je live naar Arsenal-PSV

Martijn Baars • 11:41, 20-09-2023 / Laatste Update: 17:30, 11-12-2023

Op welke zender is Arsenal-PSV woensdag live te volgen? Het Champions League-duel wordt op 2 verschillende kanalen uitgezonden. Het is het eerste duel in Groep B, waar naast PSV en Arsenal ook Sevilla en Lens zitten. Check hieronder op welke zenders en hoe laat je in moet schakelen om Arsenal-PSV live te kunnen kijken.

In de vermoedelijke opstelling van PSV is geen plek voor Jordan Teze. Trainer Peter Bosz kiest voor Dest en Van Aanholt op de flanken. Voorin is het de vraag of Noa Lang gaat starten.

Welke zender Arsenal-PSV?

Zoals gezegd kun je op 2 zenders inschakelen om live naar Arsenal-PSV te kijken. RTL 7 is, net als dinsdag bij Feyenoord-Celtic, het kanaal waar je moet zijn. Om 19:55 uur begint daar de uitzending al met een uitgebreide voorbeschouwing. Als alternatief kun je terecht bij Ziggo Sport Voetbal. Daar begint de uitzending van Arsenal-PSV pas 5 minuten voor het begin van de wedstrijd.

Hoe laat is Arsenal-PSV?

Het duel Arsenal-PSV in de Champions League begint op woensdag 20 september 2023 om 21:00 uur.

Livestream Arsenal-PSV

Ben je niet in de buurt van een tv, dan kun je via NLZiet.nl ook een livestream volgen. Het enige dat je moet doen is even een account aanmaken. Je kunt eventueel ook via de app van je tv-aanbieder Arsenal-PSV livestreamen.