Op deze zenders kijk je live naar PSV-Rangers in de voorronde van de Champions League
i

Pro Shots

Op deze zenders kijk je live naar PSV-Rangers in de voorronde van de Champions League

Martijn Baars • 09:49, 30-08-2023 / Laatste Update: 05:24, 12-12-2023

PSV-Rangers is vanavond op 2 verschillende zenders live te volgen. Na de 2-2 in Glasgow moet PSV zien te voorkomen dat het in Eindhoven net zo eindigt als vorig seizoen. Toen werd het óók 2-2 in Schotland en verloor PSV onnodig met 1-0 in eigen huis en ging Rangers naar de groepsfase Champions League. Nu moet het anders. Op deze zenders kun je de wedstrijd volgen.

In de vermoedelijke opstelling van PSV voert trainer Peter Bosz 1 wijziging door. Die wijziging moet voor meer zekerheid in de defensie zorgen. Maar PSV zal, ook gezien het spelbeeld in Glasgow, het thuis nu echt een keer moeten zien te klaren.

Hoe laat is PSV-Rangers?

De wedstrijd PSV-Rangers in het Philips Stadion begint om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Welke zender PSV-Rangers?

In Nederland kun je op 2 verschillende zenders naar PSV-Rangers kijken. Op RTL 7 begint de uitzending al om 19:55 uur met een uitgebreide voorbeschouwing. Ook op Ziggo Sport Voetbal kun je terecht voor de live-uitzending rondom het duel. Daar begint de voorbeschouwing een stuk later: om 20:45 uur.

Livestream PSV-Rangers

Voor een livestream heb je een account nodig bij NLZiet. Heb je dat nog niet eerder afgesloten, dan is er goed nieuws: de eerste 14 dagen zijn gratis, dus kun je na de livestream bij PSV-Rangers je account weer sluiten.