'Wie Is De Mol?' in de kleedkamer van Real Madrid: Isco pleit zichzelf vrij
i

Pro Shots

'Wie Is De Mol?' in de kleedkamer van Real Madrid: Isco pleit zichzelf vrij

Rick Kraaijeveld • 23:16, 12-04-2022 / Laatste Update: 10:16, 08-01-2024

Al geruime tijd wordt er gesproken over een mol in de kleedkamer van Real Madrid, nadat een aantal keer de opstelling doorgesijpeld was naar een lokale radiozender. Al gauw gingen alle ogen naar Isco, die ontevreden is, maar vandaag gaf hij duidelijk aan waarom hij het NIET is.

Dinsdagavond was de opstelling van het team van Carlo Ancelotti wederom erg snel online, een Real Madrid-fan reageerde op Twitter dat het Isco moest zijn. De man in kwestie vond het wel welletjes en besloot gevat te reageren op deze tweet:

Hij geeft in de tweet aan dat hij het onmogelijk kan zijn omdat hij nooit bij de selectie zit en dus ook niet bij de bespreking was. 'Ik ben niet eens bij de bespreking geweest, om ergens anders te gaan haten!', eindigt hij met een lach-emoji.

Op een zijspoor

Isco zit al een tijdje op een zijspoor bij Real Madrid, hij ligt aardig in de clinch met de trainer en kan niet meer rekenen op speeltijd. Nu wordt dus ook steeds zijn naam genoemd bij dit soort zaken. Zijn contract loopt aankomende zomer af.