Op deze zender kijk je live naar Celtic-Feyenoord in de Champions League
i

Getty Images

Op deze zender kijk je live naar Celtic-Feyenoord in de Champions League

Martijn Baars • 09:55, 13-12-2023 / Laatste Update: 02:07, 05-01-2024

Celtic en Feyenoord zijn allebei al klaar in de Champions League. Hun onderlinge wedstrijd woensdagavond gaat dus nergens meer over, anders dan de eer, prijzengeld en de coëfficiëntenpunten van de landen. Dus kan het alsnog een leuk potje worden op Celtic Park. Lees hier op welke zender je live kunt kijken naar Celtic-Feyenoord.

De tickets voor de knock-outfase van de Champions League en Europa League zijn al verdeeld in Groep E: Atletico Madrid en Lazio Roma zien we ook na de winter terug in het miljardenbal. Zij strijden woensdagavond onderling om groepswinst. Feyenoord is zeker van plek 3 en zien we dus terug in de tussenronde van de Europa League. Celtic is met 1 schamel punt al helemaal uitgeschakeld in Europa.

Lees ook: dit zijn de vermoedelijke opstellingen bij Celtic-Feyenoord

Welke zender live Celtic-Feyenoord?

Celtic-Feyenoord begint woensdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd is live te zien op 2 verschillende kanalen in Nederland: op RTL 7 en op Ziggo Sport Voetbal. Op RTL 7 begint de voorbeschouwing op het duel al om 19:53 uur. Op Ziggo Sport Voetbal is er nauwelijks een voorbeschouwing.

Heenwedstrijd: 2-0 zege Feyenoord

De heenwedstrijd tussen de Schotten uit Glasgow en de Rotterdammers eindigde in de Kuip in een 2-0 zege voor Feyenoord. Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh scoorden voor Feyenoord. Celtic kreeg tussen de 1-0 en 2-0 nog twee keer rood. Eerst werd Lagerbielke met twee keer geel weggestuurd, waarna ook Odin Holm met direct rood vroegtijdig moest douchen.

Scheidsrechter Celtic-Feyenoord

De scheidsrechter bij Celtic-Feyenoord is de Fransman Benoît Bastien. De 40-jarige leraar floot eerder PSV-Leicester City (2022, Conference League), Ajax-Besiktas (2021, Champions League), en Bilbao-AZ (2015, Europa League). De VAR bij Celtic-Feyenoord is Bastiens landgenoot Benoit Millot.