Zlatan being Zlatan: 'Ik ben de beste speler ooit in de MLS'
i

Pro Shots / SIPA USA

Zlatan being Zlatan: 'Ik ben de beste speler ooit in de MLS'

Joris Kaper • 14:30, 30-04-2022 / Laatste Update: 09:59, 12-12-2023

Het zelfvertrouwen van Zlatan Ibrahimovic is behoorlijk groot, dat weten we allemaal. De Zweedse spits is nooit te beroerd om iets positiefs over zichzelf te zeggen, al dan niet met een knipoog. Tegen ESPN zei de Zweed dat hij zichzelf 'de beste speler ooit' vindt in de MLS, de Amerikaanse voetbalcompetitie.

Zlatan keek tijdens het interview terug op zijn tijd in de Major League Soccer, waarin hij speelde van 2018 tot en met 2019 voor LA Galaxy. "Ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om in de MLS te spelen. Ik vond het erg leuk daar en was in topconditie. Het gaf me het gevoel dat ik leefde."

'Te goed voor de MLS'

Zlatan vervolgt: "Maar het probleem was dat ik nog té levend was. Dus ik was té goed voor de competitie. Dat heb ik ook laten zien. Ik ben de beste die ooit in de MLS gespeeld heeft. Ik schep daarmee niet op, want het is gewoon zo", aldus de altijd 'bescheiden' Zlatan.

De oud-speler van Ajax liet weten ooit misschien nog terug te keren. "Je weet het maar nooit. Om iedereen daar te laten zien hoe echt voetbal eruit ziet. Of misschien wel met een eigen club."