📸 | Zlatan Ibrahimovic betrapt op 'flesje wijn onder vrienden' in gesloten restaurant: 'Werkvergadering'
i

Photo News

📸 | Zlatan Ibrahimovic betrapt op 'flesje wijn onder vrienden' in gesloten restaurant: 'Werkvergadering'

Martijn Baars • 12:33, 13-04-2021 / Laatste Update: 12:25, 07-01-2024

Foto’s van Zlatan Ibrahimovic zorgen voor ophef in Italië. De spits van AC Milan werd in een gezelschap aan een tafeltje in een restaurant gefotografeerd, terwijl de restaurants in Italië momenteel alleen maar afhaalmaaltijden mogen aanbieden.

Op de door Fanpage.it gepubliceerde foto’s zit Ibrahimovic met restaurantuitbater Tano Simonato en enkele anderen aan een tafel waarop een paar glazen wijn staan. De foto’s zouden zondag rond lunchtijd zijn genomen. Fanpage.it vernam van anonieme bronnen dat er een diner van 300 euro per persoon opgediend werd.

'Gewoon een flesje wijn onder vrienden'

"Dat klopt niet, het restaurant was wel degelijk gesloten en het ging om een werkvergadering”, klinkt het in een reactie uit de entourage van de speler. De restauranteigenaar bevestigde dat Ibrahimovic, die zaterdag tegen Parma (1-3) nog uit het veld werd gestuurd, en ook voormalig Milan-speler Ignazio Abate in zijn zaak aanwezig waren, maar zegt dat er geen maaltijd genuttigd werd: "We dronken gewoon een flesje wijn onder vrienden, we zijn al lang bevriend.”

Corona

In september werd Ibrahimovic zelf door het coronavirus getroffen. Nadien figureerde hij in een filmpje van de regio Lombardije, die zwaar werd getroffen door corona. "Het virus daagde mij uit en ik won, maar jij bent Zlatan niet, daag het virus niet uit”, zegt hij daarin. "Gebruik dus je hoofd en respecteer de regels: houd afstand en zet een mondmasker op.”

Leeuw doodgeschoten

En ook vorige week haalde de ex-spits van onder meer Ajax, FC Barcelona en Inter op minder fraaie wijze de aandacht. Zweedse media claimden dat de aanvaller van AC Milan in 2011 een leeuw zou hebben doodgeschoten in Zuid-Afrika. In zijn thuisland stonden ze op hun achterste poten, vooral omdat Zlatan volgens berichten na afloop de schedel en het vel van zijn prooi naar zijn thuis in Malmö zou hebben laten verschepen.