Zo kijk je Fenerbahce-Twente live op televisie of via een livestream
i

Pro Shots

Zo kijk je Fenerbahce-Twente live op televisie of via een livestream

Martijn Baars • 09:56, 24-08-2023 / Laatste Update: 02:22, 12-12-2023

Liefst 3 Nederlandse ploegen komen donderdagavond Europees in actie en FC Twente heeft van die 3 misschien wel de mooiste wedstrijd op het programma staan: Fenerbahce-Twente in Turkije. Goed nieuws voor de fans: de wedstrijd in de laatste voorronde van de Conference League is live op televisie te zien!

In Istanbul gaan we veel oude bekenden zien aan de kant van Fenerbahçe. Zo is oud-Twentenaar Dusan Tadic deze zomer transfervrij van Ajax naar Fener vertrokken en speelt hij dus tegen zijn oude club. Ook oud-Twentenaar Jaydon Oosterwolde speelt bij de Turkse ploeg. Ferdi Kadioglu (NEC) en Sebastian Szymanski (Feyenoord) hebben ook Eredivisie-verledens.

Hoe laat Fenerbahce-Twente?

De wedstrijd Fenerbahce-FC Twente begint donderdag 24 augustus om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Fenerbahce-Twente live op televisie

Fenerbahce-Twente wordt in Nederland gratis uitgezonden op televisie. Veronica is de zender voor het duel. Om 18:29 uur begint daar de uitzending met een voorbeschouwing.

Lees ook: zoveel fans van FC Twente zitten in het uitvak bij Fenerbahce

Livestream Fenerbahce-Twente

Ben je niet in de buurt van een televisie en wil je lekker streamen, dan kan dat ook! Op deze site (zie hier onder) kun je gratis naar de livestream Fenerbahce-Twente kijken. Let op: onderstaande stream is natuurlijk pas vlak voor de wedstrijd te zien.