Check de foto’s: gaat Vivianne Miedema met de ex van Daniëlle van de Donk?

5 augustus 2022

ProShots
vivianne-miedema-danielle-van-de-donk-beth-mead-ex-relatie-romantiek-liefde-vriendin-instagram-arsenal

Vivianne Miedema (26) lijkt een relatie te hebben met de Engelse Beth Mead (27), haar teamgenote bij Arsenal. Pikant: Mead is de ex-vriendin van Daniëlle van de Donk!


Over Van de Donk hoeven we niet in te zitten. Zij heeft alweer een nieuw liefje gevonden in de Australische Ellie Carpenter, althans, daar lijkt het heel erg op.

Wie is de vriendin van Vivianne Miedema?


De vriendin van Oranje Leeuwinnen-spits Vivianne Miedema lijkt Beth Mead. We zetten een paar aanwijzingen op een rij.

1) Op 15 juli 2022 werd Miedema 26 jaar. Mead postte op IG: "Happy birthday mijn meisje @viviannemiedema". Met een hartje erbij.

Mijn meisje, dat zeg je niet tegen een teamgenoot of normale vriendin. Oké, misschien gooide Mead 'my girl' door Google translate, maar ook in het Engels klinkt dat niet louter vriendschappelijk, eerder romantisch.

(tekst loopt door na de afbeelding)


2) Nadat Mead met Engeland het EK 2022 won, poseerden ze samen, met Mead op de schoot van Miedema. In de post was een hartje gezet...

(tekst loopt door na de afbeelding)


3) De Engelse Lionesses gingen na hun EK-triomf op stap. En wie werd door de paparazzi tijdens die wilde avond ook gefotografeerd? Vivianne Miedema! Waarom zou een Nederlandse speelster in hemelsnaam op dat moment gaan stappen met Engeland en Mead?

We kunnen die foto vanwege de copyrights niet plaatsen, dus check het hier zelf. Het is de foto met onderschrift "Beth smiled as she swung her water bottle".

4) Mead en nog wat dames gingen op vakantie naar Ibiza. Wie zien we ook op de boot? Ja hoor, Oranje-topscorer Miedema had een zitje gescoord. En terwijl de vrouwen "I can't help falling in love with you' zingen, wijzen ze naar het koppel.

(tekst loopt door na de tweet)
5) Volgens speurneuzen op Reddit was Miedema tijdens het EK (na de uitschakeling van Oranje) "de hele tijd" bij de familie van Mead. Check deze thread.

6) Vivianne Miedema had een relatie met voetbalster Lisa Evans (ex-Arsenal, nu West Ham United.) Miedema vertelt zelden iets over haar privéleven, maar die romance is over en uit. Trouwens, volgens Reddit-detectives droeg Evans tijdens het EK een shirt van... Jill Roord!

Een ander schrijft: "Vivianne en Beth zijn een stel. Ik zag een interview met de Lionesses, met Beth en Ellen [White]. Je ziet hun reactie als ze praten over Viv. Ellen bleef maar lachen, want ze weet dat ze samen zijn. En Beth fluisterde: 'Hou je kop', terwijl ze allebei lachten. Ook geven ze telkens op Instagram reacties op elkaars posts."

7) Heb je nou nog meer aanwijzingen nodig? Check dan deze YouTube-video over de affaire.
LEES OOK: Is deze teamgenote de nieuwe vriendin van Daniëlle van de Donk?