Tv-gids: check hoe Nederland het opneemt tegen Argentinië in de WK-kwartfinale

9 december 2022

Getty Images
tv-gids-nederland-argentinie-wk-kwartfinale-louis-van-gaal-lionel-messi

Het is do or die voor Nederland! De kwartfinale tegen Argentinië staat op het programma. Het land waar Nederland nog wel een appeltje mee te schillen heeft. Zou de verloren halve finale van 8 jaar geleden genoeg motivatie voor deze wedstrijd zijn? Check hier waar je deze wedstrijd kan volgen.


Nederland kijkt uit naar een zware kwartfinale. Argentinië is behoorlijk goed in vorm en Lionel Messi blijkt vaak weer het bekende duveltje uit een doosje te zijn. Een paar magische momenten van hem en het kan al gebeurd zijn. Toch denkt Louis van Gaal het juiste strijdplan gevonden te hebben.

Hier check jij Nederland - Argentinië


Bij de NOS gaan ze een uur van tevoren beginnen aan de voorbeschouwing! Om 18.58 uur zet jij NPO 1 aan om de voorbeschouwing te checken. Of je doet dat natuurlijk via NPO Start of NOS.nl. OM 19.52 uur schakelen ze door naar het stadion, voor de spelersopkomst en om mee te schreeuwen met het Wilhelmus. Om 20.00 uur gaat de bal rollen.

Wil je liever op de Belgische TV deze wedstrijd bekijken? Ga dan naar Eén, daar starten ze om 19.44 uur met de uitzending.