🎥 | 1e etappe Ronde van Turkije: Rentree Fabio Jakobsen, Arvid de Kleijn pakt zege

Trevor Wagener • 17:31, 11-04-2021 / Laatste Update: 20:01, 04-01-2024

Wat was de openingsetappe van de Ronde van Turkije een fraaie! Fabio Jakobsen maakte zijn rentree in het wielerpeloton en in Konya won Arvid de Kleijn de massasprint.

Jakobsen crashte begin augustus vorig jaar zwaar in de Ronde van Polen. Een heuse horrorcrash, maar in Turkije stond de 24-jarige Nederlander van Deceuninck-Quick Step weer voor het eerst aan de start.

Op de pedalen

Ivar Slik zat samen met Sean De Bie in de vroege vlucht van de dag. Het duo werd op 7 kilometer van de finish bijgehaald door het peloton door het werk van de ploeg van Jakobsen. De massasprint die volgde werd spannend!

Een fotofinish moest eraan te pas komen om te bepalen wie er gewonnen had. De Kleijn van de Rally Cycling-ploeg won de race over 72,4 kilometer. Gefeliciteerd Arvid, welkom terug Fabio!

Some context is needed here: This is the best moment of the year. pic.twitter.com/FsDgZMHzXD